Zoeken

waar krijg jij energie van?

Wat zou het toch handig zijn als wij een energie metertje op ons voorhoofd hebben zitten. Dit metertje zou dan aan geven hoeveel energie we nog over hebbben en belangrijker hoeveel we reeds verbruikt hebben.

Gisteren ben ik “afgestudeerd” als Level 1 professional van ODC. Nu ben ik in staat de ODC metingen te interpreteren en mensen uitleg te geven over hun energie level. Vaak wordt hier door de manager of werkgever total geen rekening mee gehouden wat resulteerd in een ongelukkige werksfeer.

Het werk moet toch gedaan worden! Niet zeuren je doet maar wat er gevraagd wordt, je wordt er tenslotte voor betaald.

Zou je dit ook aan iemand voorstellen die eigenlijk een half uurtje aan de oplader moet? Niet verstandig, want als deze persoon plotseling uitvalt heb je een groter probleem. Of dit nu gaat om directie of management of productiemedewerkers, iedereen heeft met hetzelfde te maken. Waar krijg ik energie van en wat kost mij energie.  Dat is wat de ODC meting doet, je onderbewuste drijfveren combineren met je competenties, en deze op een heldere manier in kaart brengen, zodat je weet wat de batterij spaart en waar hij op leegloopt.

Voor meer informatie over ODC kijk op


10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Zwarte Vrijdag

Als je niet beter weet denk je dat dit een dag in het jaar is dat iedereen tegelijk een weekendje weg wil maar niets is minder waar. Dit is de dag (zeg maar gerust week) dat mensen de vaak onverkoopba

gedoe!