Zoeken

Verliefd op resultaat

Ik geef het toe, ik ben verliefd. Altijd al geweest en ik merk nu we elkaar een poosje niet gezien hebben dat ik haar mis. Ik heb het niet over mijn vrouw waar ik overigens nog steeds waanzinnig gelukkig mee ben maar over resultaat, de dame die ik al sinds mijn jeugd ken.

Als mensen mij zien lopen met resultaat zie ik ze wel kijken en weet ik dat ze best wel jaloers zijn, want wie wil niet samen met haar door het leven gaan. Maar is dit wel zo?

Resultaat zal pas verliefd op jou worden als je jezelf wegcijfert en alles voor haar over hebt, overwerken, vuile werk opknappen of soms enorme risico's nemen. Er zijn gelukkig nog ondernemers zat die deze risico's aandurven om uiteindelijk met resultaat op pad te gaan. Werknemers denken vaak dat dit niet voor ze weggelegd is en worden ongelukkig door het gemiste perspectief. De ondernemer ziet resultaat niet meer langskomen en uiteindelijk geeft iedereen hier elkaar de schuld van.

Bij bureau negentigtien zijn we hier elke dag mee in de weer. Hoe kunnen we uw werknemers op de beste manier inzetten, zodat ze volledig in hun natuurlijke kracht bezig zijn en binnen het team een belangrijke rol vervullen. Geef werknemers de rollen waar ze energie van krijgen en ondersteun ze met de juiste arbeidsvoorwaarden om zich verder te ontwikkelen. Gek genoeg focus je niet meer op het eindresultaat, maar op de weg er naar toe. En resultaat? die is er dan vanzelf weer bij.

Kunt u het alleen? super. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Ik informeer u graag over de mogelijkheden van JPtwee.nl


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Zwarte Vrijdag

Als je niet beter weet denk je dat dit een dag in het jaar is dat iedereen tegelijk een weekendje weg wil maar niets is minder waar. Dit is de dag (zeg maar gerust week) dat mensen de vaak onverkoopba

gedoe!