Zoeken

Teamtraining
Ik heb mij afgelopen week weer eens verbaasd over het feit dat PSV verloren heeft door zijn keeper (Jeroen Zoet) maar AJAX niet gelijkgespeeld heeft door Mazraoui, maar door een fantastische team prestatie. Heel simpel gezegd bij overwinningen (en tegenwoordig al bij gelijkspel) praten we over WIJ maar bij verlies praten we liever over individuele fouten of wijzen we een schuldige aan.


Gisteren heb ik een masterclass teamtrainingen van ODIN mogen volgen waarin we het over deze materie hadden. Hoe krijg je individuen zover dat ieder in zijn eigen kracht een bijdrage levert aan het gemeenschappelijke doel en daar ook op aangesproken kan worden. In het speelveld van ondernemingen worden vaak mensen op verkeerde posities neergezet, en zie dan maar eens terecht te komen waar echt je natuurlijke kracht en competenties tot zijn recht komen, vaak ben je voor die tijd al gewisseld helaas.

JPtwee kan in kaart brengen wie de rijen gesloten moet houden (keeper) en wie de omzet moet scoren (Spits) of zelfs wie de gaten moet dichtlopen (middenvelder), alle taken en rollen verdelen naar de juiste spelers om zodoende een prachtig resultaat neer te zetten.


Hou alvast de avond van 22 November in uw agenda gereserveerd want dan gaan we uitleggen hoe we de ODC meting kunnen gebruiken in wedstrijden, maar ook hoe we het juiste doel kunnen formuleren door een interactieve mini-training. 


Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u zich alvast aanmelden voor ons event?

bel of mail of 06-24686880 of frits@jptwee.nl

0 keer bekeken

JPtwee 2018